Benalmadena
Spanish Property Sold Properly
  • : (0034) 952 90 52 00
Spanish Property Sold Properly
  • : (0034) 952 90 52 00
Områden
type area here
Typ av Fastighet
lägsta pris
högsta pris
Minst antal sovrum
sökning genom beskrivning
1214 Objekt

Benalmadena

Benalmadena Images

 

En stad i tre delar. Benalmadena består av 3 separata områden, stranden främre området, Arroyo de la Miel och upp på bergssluttningen i gamla staden,  Benalmadena Pueblo.

Beläget endast 8 km  från den internationella flygplatsen i Malaga, är Benalmadena en semesterort som har behållit sin popularitet genom åren och det är inte att undra på. Från stränderna och Marinan har du praktiskt taget alla tänkbara vattensporter och fritidssysselsättningar.  Sea Life Center, beläget i Marinan är en av de största turistattraktionerna med undervattentunnel, "touch pools" och förlorade staden Atlantis.

I Arroyo de la Miel hittar du den berömda Tivoli World amusement park som har ett nöjesfält och även live shower och underhållning på kvällarna. Det finns även en kabellift härifrån till toppen av Monte Calamarro där har du en fantastisk utsikt över kusten och omgivande landsbygd.

Benalmadena Pueblo är belägen 300 meter över havet och har kvar mycket av sin ursprungliga charm och karaktär. De smala gatorna och vita husen är typiska för de traditionella andalusiska byarna.

Benalmadena erbjuder dig många val, koppla av på stranden,  tur till arkeologiska platser, gå på shopping eller äta lite tapas på en av de otaliga barerna. Du kan senare ha en lugn middag eller party hela natten lång nere i Marinan eller på det berömda 24-timmars torget.

För de som vill resa till Marbella och Puerto Banus ligger båda inom ca 40 minuter avstånd med bil.

Det finns hotell av alla olika slag, storlek och kvalitet, och ett stort utbud av bostäder från mindre studios till stora fristående villor, av vilka många har vackra vyer över havet.

På vår fastighetssöksida finner du ett urval av Benalmadenas egendomar till försäljning. Vi har även "Riktigt bra köp och förmånliga egendomar" på hela Costa del Sol.

 

We use cookies to ensure you get the best experience on our website Accept cookies Mer information