Nueva Andalucia
Spanish Property Sold Properly
  • : (0034) 952 90 52 00
Spanish Property Sold Properly
  • : (0034) 952 90 52 00
Areas
type area here
Property type
Minimum price
Maximum price
Minimum bedrooms
Search by description
1214 Properties

Nueva Andalucia

Nueva Andalucia Images

 

Även känd som"Golf Valley", Nueva Andalusia är  området  på bergssidan av kustvägen,  bakom Puerto Banus. Ett av de mest prestigefyllda bostadsområdena i Puerto Banus. Det har ett eget shopping center,  och ligger inbäddat i grönskan av golfbanorna Las Brisas, Aloha, Los Naranjos och i norr, La Quinta.

Från Puerto Banus är det främsta landmärket i Nueva Andalucia en tjurfäktningsarena, en av de äldsta byggnaderna på denna del av kusten. Bakom tjurfäktningsarenan ligger Centro Plaza med dess butiker och restauranger.

Nueva Andalucia har snabbt  blivit  känt för sitt internationella kök, som serverar allt från amerikanska delikatesser till det senaste i cordon bleu. Detta blomstrande centrum har allt som konsumenten vill - från att köpa ovanliga och utsökta gåvor, inklusive mattor, antikviteter, lyxiga toalettartiklar till och, inte överraskande kanske, allt du kan behöva för golfare i familjen. Det finns också en utmärkt gatumarknad ("rastro") bredvid  tjurfäktningsarenan  varje lördag förmiddag.

Förutom rekreation, sport och kommersiella anläggningar, har Nueva Andalucía flera skolor, bland annat den internationella Aloha College. Det är också hem för Costa del Sol:s två kasinon, som innehåller ett enormt spelrum och ett antal andra anläggningar.

För boende och besökare, Nueva Andalucia är belägen bara några minuter från glitter och glamour i Marbella och Puerto Banús, men ändå nära naturen i Sierra de Ronda och San Pedro de Alcantara.

Vi har ett stort urval av egendomar i Nueva Andalucia som du kan se på vår "fastighets sök sida". Vi har även "Riktigt bra köp och förmånliga egendomar" på hela Costa del Sol.

 

We use cookies to ensure you get the best experience on our website Accept cookies Mer information