New Golden Mile
Spanish Property Sold Properly
  • : (0034) 952 90 52 00
Spanish Property Sold Properly
  • : (0034) 952 90 52 00
Areas
type area here
Property type
Minimum price
Maximum price
Minimum bedrooms
Search by description
1214 Properties

New Golden Mile

New Golden Mile

 

Den nya Golden Mile är namnet på området mellan San Pedro del Alcantara och Estepona.

I sanningens namn är det bara ett lånat namn från den ursprungliga Golden Mile som ligger mellan Marbella och Puerto Banus. Med detta sagt är den nya Golden Mile intressant i sig. Med många samhällen på båda sidorna om den kustnära vägen finns det många intressanta platser med både stränder och golfbanor, som är populära bland både bofasta och semesterfirare. Golfbanorna omfattar El Paraiso och Atalaya som omges av kvalitetsvillor och lägenheter av vilka många har vackra vyer mot kusten.

Selwo Aventura natur och wildlife park är en stor turistattraktion på nya Golden Mile.  Fantastiskt för både barn och vuxna  väl värt ett besök och kommer att ge en minnesvärd dag.

På  strandsidan har vi ett kontor i Costalita . Costalita är, enligt vår uppfattning, ett av de  mest prisvärda strandplatserna vid kusten.Det erbjuder ett brett urval av kvalitetsfastigheter som ligger antingen på, eller en kort promenad från, stranden. Det ligger också en kort promenad från lokala livsmedelsbutiker.

Vi har ett stort urval av egendomar i Costalita som du kan se på vår "fastighetssöksida". Vi har även "Riktigt bra köp och förmånliga egendomar" på hela Costa del Sol .

 

We use cookies to ensure you get the best experience on our website Accept cookies More Info