Marbella
Spanish Property Sold Properly
  • : (0034) 952 90 52 00
Spanish Property Sold Properly
  • : (0034) 952 90 52 00
Areas
type area here
Property type
Minimum price
Maximum price
Minimum bedrooms
Search by description
1214 Properties

Marbella

Marbella Inages

 

 Marbella har blivit ett allmänt namn för Västra Costa del Sol. Marbella är en elegant stad med en lång promenad omgärdad av en underbar kombination av gammalt och nytt som ger den dess unika atmosfär.

Ursprungligen en fiskeby  under skydd av La Concha berget i kanten av Medelhavet har det unika micro klimatet gjort den till en av de mest tempererade platserna i Europa. 300 Dagar av solsken med milda vintrar och relativt behaglig sommartemperatur har garanterat  populariteten med tusentals besökare som kommer år efter år.

Marbella har rykte att vara tillhåll för de rika och berömda  på Golden Mile, området mellan Puerto Banus och Marbella, där det berömda Marbella Club och Puente Romano hotellet ligger och är omgiven av några av de mest värdefulla fastigheterna på kusten.

Besökaren till Marbella kan insupa stämningen i "Gamla stan" med fascinerande byggnader och smala gator som alla verkar leda till Orange torget. Det här är en plats att njuta av en avkopplande kväll, middag under stjärnorna, eller under dagen för att njuta av Churros eller en avkopplande drink.

Marbellas nattliv är lite mer återhållsamt än Puerto Banus och det finns en uppsjö av eleganta barer och restauranger i hela staden för alla smaker och budgetar.

Paseo Maritimo sträcker sig hela vägen utmed kusten och erbjuder en mycket bra gångväg med tillgång till strand, många restauranger och chiringuitos.

I utkanten av staden ligger la Cañada köpcentrum, ett av de största på södra kusten av Spanien som har runt 300 butiker med många av de stora namnen. Det finns en multiplex biograf, bowlinghall, restauranger och stora matvaruhuset samt GDS-butik och ett autocenter.

Vi har ett stort urval av egendomar i Marbella som du kan se på vår "fastighets sök sida". Vi har även "Riktigt bra köp och förmånliga egendomar" på hela Costa del Sol

 

We use cookies to ensure you get the best experience on our website Accept cookies Mer information