Elviria, Marbella
Spanish Property Sold Properly
  • : (0034) 952 90 52 00
Spanish Property Sold Properly
  • : (0034) 952 90 52 00
Areas
type area here
Property type
Minimum price
Maximum price
Minimum bedrooms
Search by description
1214 Properties

Elviria

Elviria Image

 

Elviria är ett samhälle beläget cirka 15 minuter öster om Marbellas city. Den är väl utrustad med tjänster, anläggningar och annan underhållning  samt två kommersiella centrum beläget precis vid kustvägen. Här hittar du en mängd olika restauranger, butiker och matvaruaffärer samt vårt eget Elviriakontor som är beläget i Centro Comercial Pino Golf de Don Carlos, nära OpenCors matvaruaffär.

Många hem i Elviria ligger inom gångavstånd till stranden och alla andra bekvämligheter, detta gör den här platsen populär för familjer som vill lämna bilen parkerad hemma. På bergssidan i Elviria finner du Santa María och Santa Clara golfbanor med respektive klubbar. Det är bara en kort biltur till banor i Cabopino och Golf Rio Real. El Casco Tennis club är en annan sport klubb i Elviria, den har mycket bra installationer.

Cabopino fritidshamn erbjuder närliggande förtöjningsmöjligheter för personer boende i Elviria, med Málagas internationella flygplats endast 50 kilometer bort. Hälso Service är också i närheten i form av en av Málagas  mest prestigefyllda sjukhus, Hospital Costa del Sol. Den engelska Internationella skolan ligger också i närheten.

Det femstjärninga  lyx hotellet  Don Carlos  är ett lokalt landmärke och även den världsberömda Nikki Beach.

Vi har ett stort urval av egendomar i Elviria som du kan se på vår "fastighets sök sida". Vi har även "Riktigt bra köp och förmånliga egendomar" på hela Costa del Sol

 

We use cookies to ensure you get the best experience on our website Accept cookies Mer information