Puerto Banus
Areas
type area here
Property type
Minimum price
Maximum price
Minimum bedrooms
Search by description
1495 Properties

Puerto Banus

Puerto Banus Images

 

Puerto Banus - det glamorösa hjärtat på Costa del Sol. Älska den eller hata den, Puerto Banus kan inte ignoreras!

Marinan med sin imponerande visning av stora båtar och cruisers är omgiven av alla stora designerbutiker och med en ständig parad av exotiska bilar är det en spännande och uppfriskande plats att besöka.

Puerto Banus har vuxit avsevärt sedan den ursprungliga planeringen som var en Marina omgiven av butiker och restauranger och nu är en stad i sin egen rätt. Det är hem till El Corte Inglés varuhus och det finns även ett stort utbud av oberoende butiker, som kommer att få dina kreditkort att hoppa ur fickan.

Nattlivet är legendariskt, och det är en naturlig förflyttning av publiken, från ett brett urval restauranger via de "tidiga" barerna, till nattklubbar, som under sommarsäsongen alltid är igång till tidigt på morgonen.

Under dagtid är stränderna i större fokus och förutom de traditionella chiringuitos och strandbarerna finns det också ett bra urval av strandklubbar, som attraherar studenter och partyfolk, med en kombination av levande musik, mat och dryck.

Fastighetspriserna i och runt Puerto Banus tenderar att vara högre än övriga platser på Costa del Sol, även om det fortfarande är möjligt att köpa en ensovrums "pied a terre" till priser från cirka 160.000 euro.

Vi har ett stort urval av egendomar i Puerto Banus som du kan se på vår "fastighets sök sida". Vi har även "Riktigt bra köp och förmånliga egendomar" på hela Costa del Sol

 

We use cookies to ensure you get the best experience on our website Accept cookies Mer information