La Cala de Mijas
Spanish Property Sold Properly
  • : (0034) 952 90 52 00
Spanish Property Sold Properly
  • : (0034) 952 90 52 00
Areas
type area here
Property type
Minimum price
Maximum price
Minimum bedrooms
Search by description
1214 Properties

La Cala de Mijas

La Cala de Mijas Images

 

Ofta känd som La Cala, La Cala de Mijas är den första byn som du kommer till när du åker i västlig riktning längs kusten från Fuengirola.

Under de senaste 10 åren har La Cala ökat dramatiskt från det som ursprungligen  var  en folklorisk vitmålad fiskeby belägen på en skyddad udde i Medelhavet. Samtidigt som den har kvar mycket av sin ursprungliga karaktär  har den  nu en blomstrande och myllrande atmosfär med ett stort utbud av butiker och restauranger för att tillgodose behoven i den internationella gemenskapen. Den spanska Vilage känslan är dock fortfarande intakt med spanska barer som fortfarande serverar den traditionella maten till mycket realistiska priser.

Två gånger i veckan, onsdagar och lördagar, finns det en marknad på platsen bakom byn.Det är en stor marknad med färska grönsaker och allmänna tillbehör olik de mer turistinriktade marknader som finns i Nueva Andalusia och Estepona.

La Cala har en sandstrand kantad med barer och restauranger.

Bakom La Cala har det skett en betydande  utveckling med ett stort antal fastigheter med gångavstånd till byn och stranden. Det här är en bra plats för familjesemestrar eller för ett andra hem.

Vi har alltid ett brett urval av fastigheter till försäljning i La Cala de Mijas som du kan se på vår "fastighets sök sida". Vi har även "Riktigt bra köp och förmånliga egendomar" på hela Costa del Sol.

 

We use cookies to ensure you get the best experience on our website Accept cookies Mer information