Calahonda
Spanish Property Sold Properly
  • : (0034) 952 90 52 00
Spanish Property Sold Properly
  • : (0034) 952 90 52 00
Areas
type area here
Property type
Minimum price
Maximum price
Minimum bedrooms
Search by description
1214 Properties

Calahonda

 Calahonda Images

 

Calahonda kan vara allt för alla och har en ihållande popularitet med besökare för både semester och permanent boende. Samtidigt som det är tillräckligt när det gäller shopping, restauranger, stränder och barer är det mer inriktat på familjer som med all sannolikhet rör sig mot Puerto Banus, Benalmadena eller Torremolinos. Calahonda i Mijas Costa och är belägen mellan Marbella och Fuengirola och ligger inom 20 minuter kör avstånd till båda. Engelska är det dominerande språket här.

Calahonda ligger nära (till) flera golfbanor och har soldränkta stränder som Costa del Sol är känd för. På vägen, inom ett par kilometer, ligger Puerto Cabopino som är den mest avlägsna och pittoreska marinan på Costa del Sol och är omtyckt för sina restauranger och kilometerlånga stränder.

Från stranden stiger landet snabbt vilket innebär att Calahonda erbjuder några av de mest spektakulära vyer på kusten. Många av bostäderna i övre sluttningarna har fantastiska vyer av hela kustlinjen.

I Calahonda det finns två golfbanor, La Siesta och Miraflores, men som alltid på Costa del Sol finns det många fler inom en kort biltur.

Calahonda erbjuder en bred omväxling av äganderätt, från lyxiga villor till semesterstudios och här finns något för varje krav och budget. Vi har alltid ett brett urval av fastigheter till försäljning i Calahonda som du kan se på vår "fastighets sök sida". Vi har även "Riktigt bra köp och förmånliga egendomar" på hela Costa del Sol

 

We use cookies to ensure you get the best experience on our website Accept cookies More Info