Lyxig 5/6 sovrum privat villa på Los Flamingos Golf Resort, Benahavis
Områden
type area here
Typ av Fastighet
lägsta pris
högsta pris
Minst antal sovrum
sökning genom beskrivning
2590 Objekt

Lyxig 5/6 sovrum privat villa på Los Flamingos Golf Resort, Benahavis

  • Referens:
    MMM6400M
  • Typ av Fastighet:
    Villa
  • Area:
    Los Flamingos (Benahavís, Málaga)
  • Pris:
    3,600,000 €
  • Sovrum:
    6
  • Badrum:
    3
  • Plot storlek:
    2122 m²
  • Byggnadsstorlek:
    533 m²
  • Terass:
    144 m²
  • Pool:
    Privat
  • Trädgård:
    Privat
  • Parkering:
    Garage

Beskrivning

Dit is een luxe villa in de neoklassieke stijl gelegen in Los Flamingos, Benaavis op de nieuwe Golden Mile tussen Marbella en Puerto Banus. Met de 5 -sterren golffaciliteiten van Los Flamingos voor de deur in combinatie met het Villa Padierna Hotel met zijn spa en sportfaciliteiten, is dit de perfecte locatie voor een ontspannen levensstijl in de zon. De stranden en strandbars/restaurants van de nieuwe Golden Mile zijn ook dichtbij en voor meer verfijnde entertainment Marbella Town, Puerto Banus en Estepona zijn allemaal binnen handbereik

De villa is ontworpen om ruime accommodatie te bieden voor het vermaken van familie en vrienden. Er zijn tal van bijbehorende kamers, naast de belangrijkste woonruimtes om ervoor te zorgen dat u het huis kunt aanpassen om aan de behoeften van uw gezin te voldoen. De kwaliteit van de constructie samen met de armaturen en fittingen zijn voorbeeldig en dit is een eigenschap die serieus wordt overwogen.

De accommodatie omvat, op de begane grond, een hal met gast W.C. Uit leidend naar een grote "L" -vormige woonkamer die zomer- en winterzitgebieden biedt, waaronder een open haard en verdere ruimte voor formeel dineren. Er is directe toegang tot het grote overdekte terras dat meer ruimte heeft voor ontspannen en al fresco dineren. De grote keuken biedt ruimte voor casual gezinswaren en heeft ook toegang tot het terras. De keuken is uitgerust met meubels van hoge kwaliteit en heeft een uitgebreid assortiment apparaten door Kúperbusch. Er is een verdere familiekamer / tv -lounge of speelkamer en een aparte kantoor / studie die gemakkelijk kan worden gebruikt als een 6e slaapkamer als je het nodig hebt. Op dit niveau zijn er twee goede logeerkamers, beide met gepaste wradroben, het delen van een badkamer met bad en douche. De garage met 3 wagens heeft directe toegang tot het huis.

Op de eerste verdieping heeft de hoofdslaapkamersuite directe toegang tot een terras en er is ook een substantiële inloopkap met veel garderobe en opslagruimte samen met een luxe hoofdbadkamer met bad en douche. Er zijn nog twee familieslaapkamers die beide kasten hebben aangebracht en een luxe badkamer met bad en douche delen. De wasruimte is ook gunstig gelegen op dit niveau.

Op de onderste verdieping is er een andere kamer die een fitnessgebied/sportschool of zelfs een thuisbioscoop kan gebruiken. Er is een verdere badkamer en opslag en technische kamer.

De villa staat in een grote tuinplot met zwembad en veel terrasruimte.

Warm en koude airconditioning is geïnstalleerd samen met dubbele beglazing en onder vloerverwarming

Egenskaper

  • Luftkonditionering varm/kall
  • Golvvärme

Plats

Energiprestanda

Energiprestanda Lyxig 5/6 sovrum privat villa på Los Flamingos Golf Resort, Benahavis
Energi
Utsläpp
Energi consuption kW h/m² år
Utsläpp kg CO2/m² år
Begär Information
Unbranded PDF
Download Brochure
Close
Unbranded PDF
Close
We use cookies to ensure you get the best experience on our website Accept cookies Mer information