Tecken på förändring
Spanish Property Sold Properly
  • : (0034) 952 90 52 00
Spanish Property Sold Properly
  • : (0034) 952 90 52 00

Tecken på förändring

La Montesa de Marbella är ett av det nya projekten som börjar synas igen på Costa del Sol


Montesa de MarbellaSedan början av lågkonjunkturen 2008 har mycket få nya byggprojekt startats på Costa de Sol. Taylor Wimpey har varit en av de få byggherrar som framgångsrikt har tagit sig igenom lågkonjukturen och presenterat nya projekt inte bara uppe i Los Arqueros utan också i San Pedro, Estepona och i La Cala.


Nu, äntligen, vänder tidvattnet och vi börjar se ett antal nya, väl utformade projekt som lanseras ut på marknaden för leverans år 2016 / 2017.


En av dessa ligger på golfbanan strax ovanför den mycket populära stranden och hamnen i Cabopino det är La Montesa de Marbella. De erbjuder ett urval av 2, 3 och 4 sovrums lägenheter med priser som börjar runt cirka 270.000 euro detta nya Montesade Marbella 2spännande projekt orienterat till den del av marknaden som är den mest aktiva. Detta visar också att byggherrarna är mycket mer drivna till smaken av dagens köpare det här är en mycket modern design med stora fönster, öppen utsikt och kök med öppen planlösning. Fixturer och anslutningar kommer att vara av god kvalitet.
För ytterligare information om detta och andra nya projekt på kusten tveka inte att ringa oss på +34 952 905 200


 Vi ser fram emot att få se fler nya och spännande projekt under de kommande månaderna och åren och det är kul att se att Costa del Sol kommer tillbaka till livet på ett så dynamiskt sätt.


We use cookies to ensure you get the best experience on our website Accept cookies Mer information