Nueva Andalucia
Spanish Property Sold Properly
  • : (0034) 952 90 52 00
Spanish Property Sold Properly
  • : (0034) 952 90 52 00
Areas
type area here
Property type
Minimum price
Maximum price
Minimum bedrooms
Search by description
2103 Properties

Nueva Andalucia 

Nueva Andalucia Images

 

Nueva Andalucia is een van dé specialiteiten van Michael Moon, een van de redenen waarom wij hier ons hoofdkantoor gevestigd hebben. Michael Moon heeft hier elk type vastgoed beschikbaar in Nueva Andalucia, van luxe villa’s tot fantastische luxe appartementen.

Nueva Andalucia is gelegen aan de noordkant van de kustweg bij Puerto Banus, net ten westen van Marbella. Nueva Andalucia is een goed doordacht en aantrekkelijk gebied waar veel van de villa’s en appartementen gebouwd zijn volgens de traditionele Andalusische architectuur en design. We komen in nueva andalucia voornamelijk laagbouw tegen.

Ook sportliefhebbers kunnen hier genoeg aanbod vinden zoals bijvoorbeeld de diverse tennis clubs , het immens populaire paddle tennis en sportscholen met diverse specialiteiten.

Voor golfers kan Nueva Andalucia niet idealer zijn, het staat immers bekend als de “Golf Valley” waar enkele van de meest prestigieuze golfclubs gevestigd zijn, onder andere La Quinta, Las Brisas, Los Naranjos, Aloha Golf en La Dama de Noche, welke verlicht is om ‘s nachts te kunnen spelen. Alle golfbanen in Nueva Andalucia worden omgeven door een schilderachtig groen landschap met op de achtergrond de berg “La Concha” die oprijst achter Marbella. En vergeet niet dat La Concha er zorg voor draagt dat wij hier in Marbella een micro klimaat hebben.

Nueva Andalucia beschikt over alle voorzieningen die u nodig heeft, of u nu een vaste bewoner of een vakantieganger bent. Centro Plaza is een van de  kleinschalige winkelcentra met winkels, restaurants en bars van uitmuntende kwaliteit, evenals kantoren, een supermarkt, sportscholen en schoonheidssalons. Ook is er elke week een heel gezellige markt die elke zaterdagochtend naast de Plaza de toros gehouden wordt. Een markt die elke week geliefd is bij duizenden mensen.

Ook hier in Nueva Andalucia is het Marbella Casino gelegen. Continu worden er hier diverse leuke en interesante evenementen georganiseerd.

Omdat Nueva Andalucia niet alleen gericht is op vakantiegangers maar vooral geliefd is bij residenten welke hier het gehele jaar vertoeven. Hebben we hier een internationale school welke zeer hoog aangeschreven is in het zuiden van Spanje. Aloha College. 

Het lager gelegen deel van Nueva Andalucia ligt op loopafstand van de glamoureuze jachthaven van Puerto Banus, we hebben Puerto Banus al eerder beschreven , maar met al zijn luxe restaurants, bars en nachtclubs is het een mooie aanvulling op Nueva Andalucia. Maar zelfs als u een beetje verder het binnenland van Nueva Andalucia ingaat, dan bent u nog steeds op slechts een paar minuten rijden verwijderd van zowel Marbella centrum als de jachthaven van Puerto Banus

Kortom, Nueva Andalucia is een exclusieve zone die rijke en beroemde mensen aantrekt, maar ook mensen welke willen genieten van alle faciliteiten en daarnaast gesteld zijn op hun privacy ,evenals vakantiegangers die willen genieten van de levendige drukte van het nachtleven en de super coole strandtenten en clubs. Nueva Andalucia heeft voor ieder wat wils! En niet te vergeten in elke prijsklasse.

  Michael Moon heeft vele luxe villa’s, prachtige appartementen en mooie huizen in dit gebied, waar u kunt verwachten dat het normaal gesproken om een iets hoger prijs niveau gaat dan elders aan de Costa del Sol, maar in ruil daarvoor krijgt u misschien wel de meest gewilde locatie aan de hele kust.

Nueva Andalucia heeft teveel projecten om op te noemen. Enkele van deze projecten zijn; La Dama de Noche, Los Naranjos de Marbella, La Alzambra, Vasari, Alzambra Hill Club, El Alcornoque Golf, Atalaya Rio Verde, El Pameral, Hacienda Pameral, Aloha Gardens, Los Pinos de Aloha, Fuente Aloha, Magna Marbella, Los Dragos, La Rinconada, Royal Gardens, La Maestranza, Europa Golf, Albatross Hills, Marbella River Garden, Aloha Lake Village, Pueblo Arabesque, Las Brisas del Sur, Oasis de Marbella, Los Naranjos Hill Club, Las Algarobos, Los Potros, Aloha Pueblo, Aldea Blanca, Alcores del Golf, Las Pergolas, Altos de Rodeo, Cumbres del Rodeo, Terrazas del Rodeo, Senorio de Aloha, Las Lagunas, de verschillende fases van Locrimar, Le Village, Aloha Mirasierra, Dominio Villas, Marbella Country Club, Lagomar, Soto de Guadaiza, Aloha Real, Aloha Park, de verschillende Supermanzana urbanisaties, Las Tortugas, Las Lolas, alle objecten gelegen in La Quinta, Las Alamandas, El Dorado, El Naranjal, Las Cascades del Golf, Last green, Aloha Sur, Andalucia Graden Club, Mambo, Edificio Online, Palacetes Los belevederes, El Triana, Pueblo Las Brisas, Royal Gardens, Parque el Colorado, Hacienda Las Brisas, Jardines de van Slijpe, La Cerquilla, La Corniche, Las yedras, Los Arrayanes, Condes de Iza, LocriGolf, San Javier, Dominion Villas, Cerro Blanco, Eagles Village. Naast deze opties hebben wij nog meer kwaliteits objecten in onze portofolio in Nueva Andalucia

 

Nueva Andalucia microsite

 

We use cookies to ensure you get the best experience on our website Accept cookies Meer informatie