Verkoop Costa del Sol onroerend goed
Spanish Property Sold Properly
  • : (0034) 952 90 52 00
Spanish Property Sold Properly
  • : (0034) 952 90 52 00

Verkoop Costa del Sol onroerend goed

Bent u klaar om uw eigendom aan de Costa del Sol te verkopen? We zijn hier om je bij elke stap te helpen


Verkoop Costa del Sol onroerend goed

Verkoop Costa del Sol onroerend goed

Als het tijd is om uw eigendom aan de Costa del Sol te verkopen, staan wij klaar om u te helpen. Van Benalmadena tot Marbella en Estepona hebben we de marketing en expertise om ervoor te zorgen dat u de hele markt in 6 talen en via de belangrijkste vastgoedportalen en websites van Europa te zien krijgt. We maken ook veelvuldig gebruik van sociale media om ervoor te zorgen dat we uw eigendom op de radar van potentiële kopers houden om de kans op een verkoop tegen de best mogelijke prijs te maximaliseren.

In eerste instantie geven wij u een no-nonsense advies over het scherp krijgen van de prijs en de juiste benadering van de markt. Dit advies is gratis en in overleg met u bepalen we een weg voorwaarts voor het beste resultaat. Als u besluit niet te verkopen, bent u nergens toe verplicht en ons strikte geen verkoop - geen vergoedingen-beleid zonder tijdslimieten zorgt ervoor dat als u ooit van gedachten verandert, u niet uit eigen zak komt te zitten.

We brengen alleen kosten in rekening in het geval van een verkoop, en alles wat we voor u doen, is inbegrepen in die vergoeding, of het nu gaat om fotografie, video's, advertenties enz. enz.

Er zijn verschillende adviespagina's op onze website die u door het verkoopproces van uw eigendom leiden, details van verkoopkosten voor niet-ingezetenen en ook voor niet-ingezetenen, maar we denken dat het belangrijk is om de tijd te nemen en een praten, kunnen we uw vragen beantwoorden en persoonlijke hulp bieden.

We kunnen afspreken of een telefoon- of videochat hebben, zoals u wilt. Bel ons eerst op (0034) 952 90 52 00 of stuur een e-mail naar (0034) 952 90 52 00, e-mail naar of gebruik de online chat hier.

We helpen je graag


We use cookies to ensure you get the best experience on our website Accept cookies Meer informatie