Verandering omarmen
Spanish Property Sold Properly
  • : (0034) 952 90 52 00
Spanish Property Sold Properly
  • : (0034) 952 90 52 00

Verandering omarmen

De pandemie heeft de manier waarop we leven, denken en werken veranderd. Voor onze geestelijke gezondheid moeten we de verandering omarmen in plaats van ertegen te vechten.


Verandering omarmen

Verandering omarmen

De dagelijkse impact van de pandemie begint geleidelijk af te nemen voor degenen onder ons die in Europa wonen. Hoewel we in geen geval weer normaal zijn, wat dat ook moge zijn, beginnen we terug te keren naar een leven waarin gezelligheid en reizen mogelijk zijn, ook al is het iets gecompliceerder dan voorheen.

De afgelopen 18 maanden is er veel gesproken over een "nieuw normaal" en hoewel velen van ons hoopten dat het nieuwe normaal hetzelfde zou zijn als het oude normaal, wordt het nu steeds duidelijker dat veel aspecten van ons leven zijn veranderd en het onwaarschijnlijk is dat ze terugkeren naar de manier waarop ze vroeger waren.
De laatste maanden lijken de reiscorridors binnen Europa open te gaan. Tijdens de zomer, in het zuiden van Spanje, zagen we een grote toestroom van bezoekers, ook al leken er veel meer dan normaal met de auto te zijn aangekomen. Het vliegverkeer lijkt echter weer te groeien en we beginnen nu de terugkeer te zien van enkele Britse bezoekers die grotendeels waren verdwenen tijdens de ergste dagen van de pandemie. Dit is duidelijk geaccentueerd door "Brexit" en de regelwijzigingen die dat heeft veroorzaakt. Hoewel het redelijk is om te zeggen dat hij het algemene gevoel heeft dat de Britse toeristenhandel zich tot zeer dicht bij het oude niveau zal herstellen naarmate de nieuwe regels een deel van het leven worden en ze onvermijdelijk worden verfijnd om ervoor te zorgen dat de allerbelangrijkste toeristenhandel vlot kan verlopen.

We lijken de manier waarop we winkelen te hebben veranderd, thuisbezorging is een onderdeel van het dagelijks leven en de effecten op de detailhandel zullen ongetwijfeld betekenen dat bedrijven de manier waarop ze werken en de manier waarop ze met hun klanten omgaan, veranderen. Veel bedrijven hebben aanzienlijke veranderingen aangebracht en bieden echt goede online diensten aan, terwijl sommige nog een lange weg te gaan lijken te hebben om hun achterstand in te halen. Hoe we ook winkelen, het schept banen. De mensen die de leveringen doen, zijn op dezelfde manier werknemers als de mensen die in de winkels werken.

We merken de veranderingen in de manier waarop mensen leven uit de vragen die we krijgen. We zien meer mensen die, na opgesloten te zijn geweest in appartementen in het centrum zonder buitenruimte, nu de overstap willen maken naar locaties met meer ruimte en een betere kwaliteit van leven. Er zijn veel vragen van mensen die uit de steden verhuizen en dit in combinatie met de nieuwe mogelijkheid voor velen om vanuit huis te werken, blijkt uit het aantal vragen naar werkruimte of thuiskantoormogelijkheden. Internationale klanten denken dat als ze het kantoor maar één keer per maand hoeven te bezoeken, een vlucht misschien net zo eenvoudig is als een treinrit en internationale verhuizing om redenen van kwaliteit van leven een mogelijkheid wordt.

Omdat veel van onze kopers en verkopers van buiten onze directe omgeving komen, heeft de dramatische toename van het gebruik van technologie voor communicatie ons bedrijf gemakkelijker gemaakt. We zijn allemaal gewend geraakt aan videobellen en het bijwonen van zoom meetings en we hebben allemaal de beschikking over de benodigde technologie. Of het nu gaat om WhatsApp voor berichten of videogesprekken, virtuele bezichtigingen en snelle overdracht van gegevens en bestanden is communicatie eenvoudiger dan ooit tevoren. Door de veranderingen in de communicatie zijn we de afgelopen jaren beter bereikbaar en beter in staat om internationale klanten dezelfde service te bieden die we zouden kunnen bieden als ze voor de deur stonden. Dankzij gecentraliseerde cloudgebaseerde databases kunnen we overal werken en hoeven we niet langer op kantoor te zijn. Het team kan ook samenwerken en communiceren met een open berichtensysteem en de verkopers die over de hele kust wonen, kunnen werken en reizen vanuit hun huis, wat betekent dat de 7-daagse service die we bieden ook beter past in ons privéleven.

We moeten allemaal verandering blijven omarmen en welke veranderingen je ook van plan bent in je leven, we zijn hier om je te helpen en je te helpen bij het vinden van de perfecte basis of thuis om te blijven bloeien. U kunt dan optimaal profiteren van alle kansen die u krijgt. Bel ons op (0034) 952 90 52 00, e-mail naar of gebruik de berichtenservice op deze website om contact met ons op te nemen. We horen graag van je. Misschien vind je het ook leuk om ons te volgen op Instagram @michaelmoonmarbella


We use cookies to ensure you get the best experience on our website Accept cookies Meer informatie