Guadalmina
Spanish Property Sold Properly
  • : (0034) 952 90 52 00
Spanish Property Sold Properly
  • : (0034) 952 90 52 00

Guadalmina

Guadalmina

 

Ook hier in Guadalmina heeft Michael Moon een zeer ruim aanbod aan appartementen en villa´s

Guadalima is van oudsher een zeer exclusief gebied, mede omdat guadalmina een perfecte  ligging heeft, op slechts 10 minuten van Marbella , 5 minuutjes van Puerto Banus, 3 minuten van het bruisende en traditionele spaanse dorpje San Pedro de Alcántara en op minder dan 10 minuten rijden van het grotere Estepona.

De huidige populariteit van Guadalmina  bestaat voornamelijk uit het feit dat alles wat je nodig hebt zich op maximaal 15 minuten loopafstand bevindt. Golfbanen, de kabelskibaan , het strand, de diverse winkels, bars en restaurants, allemaal binnen handbereik. En dit alles in een gebied waar nauwelijks hoogbouw heeft plaatsgevonden de afgelopen jaren. Een van de redenen waarom Guadalmina uitgestrekte groen gebieden heeft is dat Guadalmina gegroeid is om de golfbaan heen.De naam van deze golfclub is ; “Real Club de Golf Gaudalmina”

Guadalmina golf is opgericht in 1959 en is daardoor de op één na oudste golfbaan hier  aan de Costa del Sol. Zijn prachtige weelderige groene fairway loopt helemaal naar beneden richting zee over 36 holes. Dit mede heeft ertoe geleid dat het kustgebied van Guadalmina Baja een van de meest gewilde en mooiste locaties is aan de Costa del Sol.

Guadalmina heeft zich door de jaren heen bewezen als de favoriete plek voor de meer veeleisende bewoner en vakantieganger, met een ruim aanbod aan restaurants en bars van hoge kwaliteit en andere voorzieningen zoals een grote supermarkt, de Supersol, welke een vergelijkbaar assortiment heeft als onze Albert Heijn in Nederland, delicatessenzaken, kapper, schoonheidssalon, banken en een boekhandel gespecialiseerd in boeken in alle europese talen.

Sinds 1993 is in Guadalmina een kabelskibaan. Marbella Cable Ski, met zwembad, restaurant, terras en ligweide een absolute aanrader voor een gezellige dag uit voor de hele familie!

Drie internationale scholen dichtbij zijn: Calpe College, Aloha College en Swans Primary School.

Wij kunnen u een brede selectie property in Guadalmina aanbieden welke u kunt vinden op onze woningaanbod pagina. Als u op zoek bent naar great value and bargain property aan de Costa del Sol, dan ook hopen wij uw partner te zijn! throughout the Costa del Sol.

Hier kunt u een kleine selectie vinden van appartementen en villa´s welke wij momenteel te koop hebben in Guadalmina. Heeft u graag meer informatie of hulp bij uw zoektoecht aarzel dan niet om ons te bellen op 0034 952 905 200

 

No matching results. Please refine your search criteria.
We use cookies to ensure you get the best experience on our website Accept cookies More Info